Vraag offerte aan

Ja, een infinity of overloop met een natte overlooptegel naar eigen keuze zorgt voor een eindeloos effect en strakke waterlijn. Ook andere exclusieve opties behoren tot de mogelijkheden zoals ingewerkte trappen, inbouwverlichting, een automatisch rolluik of een plage.

Ja, door onze ervaring en knowhow kunnen we het water van de rolluikbak afzonderlijk filteren zonder dat er vuil in het zwembadwater terecht komt. Zo moeten er minder chemicaliën gebruikt worden om het zwembad te ontsmetten.

Wij bieden 25 jaar leveranciersgarantie op de zwembadkuip.

U kan kiezen uit vier kleuren: wit – licht grijs (RAL7035) – donker grijs (RAL7037) – zwart (RAL7016). Afhankelijk van de gewenste sfeer en uitstraling, helpen we u graag met de juiste kleurkeuze.

De kunststof panelen zijn 100% recycleerbaar, wat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk. Bovendien heeft het PPC materiaal een lage thermische geleidbaarheid. Indien gewenst kan er extra isolatie aangebracht worden.

Door het gebruik van de kwalitatieve materialen, plaatsen wij enkel onderhoudsvriendelijke zwembaden. Indien er onverhoopt toch een probleem is, staat er een onderhoud en service team voor u ter beschikking zodat we ook na verkoop u snel kunnen behelpen.

De kostprijs van een kunststof zwembad is goedkoper dan een betonzwembad. De grootte van het zwembad, de opties die u kiest en ook de aankleding rond het bad hebben uiteraard een invloed op de prijs. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Doordat onze kleinere baden (tiny-pools) ook ter plaatse gemonteerd kunnen worden, kunnen we meestal ook voor kleine of moeilijk bereikbare percelen een oplossing bieden. Dit wordt steeds vooraf ter plaatse bekeken.

Over de cookies op deze website

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Meer informatie